نمای شیشه ای ساختمان چیست

زمان مطالعه: 5 دقیقه

سازندگان ساختمان‌ها و سازه‌ها، نماهای مختلفی را در این صنعت برای پروژه خود به کار می‌گیرند. این نماها با توجه به اقلیم، آب و هوا و شرایط جوی همان منطقه  توسط پیمان‌کار یا کارفرما انتخاب می‌شوند.

 در این مقاله قرار است از نمای شیشه‌ ای ساختمان و نمای کرتین وال بحث شود و اطلاعاتی درباره این موضوع به شما داده شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره آموزش املاک این صفحه را دنبال کنید.

نمای شیشه ای ساختمان چیست

نمای شیشه‌ای ساختمان همان‌طور که از نامش پیداست وقتی نمایی از یک ساختمان یا خانه ویلایی حداقل ۶۰ درصد از شیشه تشکیل شده باشد، نمای شیشه‌ای نامیده می‌شود.

طراحی نمای شیشه‌ای به گونه ای تعبیه شده است که درصد کمی از آب و هوای محیط وارد ساختمان می‌شود. بیشتر مناسب بارندگی و طوفان شن و ماسه است که آسیب‌هایی را به بدنه ساختمان وارد می‌کنند.

نمای شیشه‌ای در اصل مانند یک دیوار حائل است که فاصله ای بین فضای داخلی و خارجی ساختمان ایجاد می‌کند. نمای شیشه ای ساختمان از معروف‌ترین و محبوب‌ترین و زیباترین نماها در سطح جهان شناخته شده است.

نمای شیشه‌ای، زیبایی ساختمان را دوچندان می‌کند چون نور را خوب منعکس می‌کند. جلوه‌های زیبایی را در نمای ساختمان‌ها ایجاد می‌کند و معمولا در پروژه‌های لاکچری وعظیم استفاده می‌شود.

نمای شیشه‌ای، عایق‌ای برای انواع آلودگی‌ها مخصوصا آلودگی‌های صوتی است، البته نحوه اجرا و مواد لازم استفاده شده در این نما بسیار مهم است.

بهترین پروژه ها برای نصب نمای شیشه‌ای، ساختمان‌های اداری و تجاری هستند که به نسبت ساختمان‌های مسکونی پتانسیل بهترو کاربرد بیشتری دارد.

نمای شیشه‌ای باعث می‌شود که افراد ساکن در ساختمان، به طور طبیعی از نور خورشید بهره بگیرند و نمای نورگیر خوبی را به ساختمان القا کند.

نمای شیشه‌ای به نسبت نماهای دیگر ساختمان‌ها، به طور کلی هزینه‌های بالایی دارد. این هزینه‌ها شامل هزینه‌های تجهیزات و مواد اولیه و هزینه نصب می‌باشد. نماهای شیشه‌ای، طرح‌ها و ابعاد مختلفی دارند و با توجه به جنس، ابعاد، برند وهزینه‌های نصب، متغیر است.

اگر برای ساختمان‌های مسکونی بخواهید نمای شیشه‌ای تعبیه کنید، بهتر است همراه آن سنگ یا ترموود استفاده کنید تا کاملا پوشیده شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره پکیج آموزش املاک این صفحه را دنبال کنید.

انواع نمای شیشه ای

با توجه به اینکه جنس و ابعاد و برندهای مختلفی برای راه اندازی نمای شیشه‌ای در ساختمان ها موثراند، نوع نمای شیشه‌ای با احتساب بودجه و سلیقه کارفرما به سه گروه تقسیم می‌شوند.

1.نمای فریم لس

2.نمای کرتین وال

3.نمای اسپایدر

قرار است با این سه نوع نما و Building در ادامه بیشتر آشنا شوید.

 

نمای فریم لس

نمای فریم لس

یکی از انواع نماهای شیشه‌ای، نمای فریم لس است که گویا برای ساخت این نما هیچ فریمی استفاده نشده است. در این نمای شیشه‌ای، شیشه‌ها درون قاب‌هایی با جنس آلومینیوم قرار گرفته است. که به ظاهر گویا هیچ فریمی یا قابی تعبیه شده است. بدین ترتیب از نمای بیرون، فقط شیشه‌ها مشاهده می‌شود و همچنین فریم آلومینیومی از بیرون غیرقابل مشاهده می‌باشد.

برای نمای فریم لس از چسب‌های پلی سولفاید استفاده نمی‌شود و فقط از چسب‌های سیلیکونی استفاده می‌شود چون بر اثر تابش کیفیت خود را از دست می‌دهند و پودر می‌شوند. نمای فریم لس یکی از زیرشاخه‌های کرتین وال محسوب می‌شود.

برای درزگیری نماهای فریم لس از چسب بی رنگ، سفید و یا مشکی پلی اورتان استفاده می‌شود که مقاومت خوبی در برابر باران، برف و نور خورشید دارد.

ویژگی‌های نمای فریم لس:

1.نصب آسان

2.شیشه‌های پیوسته

3.عایق آلودگی صوتی و حرارتی

  1. وارد نشدن وزن شیشه به ساختمان

5.تعویض آسان شیشه و سرعت بالا در اجرای نصب

6.استفاده از نور طبیعی و مقاوم در برابر ارتعاش

جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره مقالات مربوطه، مقاله خانه هوشمند چیست را بخوانید.

نمای اسپایدر

یکی دیگر از نمای شیشه‌ ای ساختمان، نمای اسپایدر است که این نما در مقیاس‌های بزرگ بسیار کاربردی است. نمای اسپایدر از امنیت بسیار بالایی برخوردار است و از قاب‌ها و فلزات کمتری در این نوع نما استفاده می‌شود.

در نمای اسپایدر، ترجیحا از شیشه لمینت با ضخامت شش میلی متر با لایه میانی ۱.۵۲میلی متراستفاده می‌شود. اسپایدر در مراکز تجاری یا فروشگاه‌ها چون دید خوبی دارند کاربرد بیشتری دارد و از هیچ قابی استفاده نمی‌شود و سازه عمودی و افقی در این نما استفاده نمی‌شود

مقاومت زیاد در برابر زلزله و طوفان و بادهای شدید نمای اسپایدر را به یک نمای مقاوم در برابر این آسیب ها معرفی کرده است.

نمای اسپایدر به چند دسته تقسیم می‌شوند:

1.اسپایدر لوله ای

سازه‌های لوله‌ای به عنوان استراکچر استفاده می‌شود. جنس لوله‌های استفاده شده از فولاد و استیل است که قطر آن به عوامل مختلفی بستگی دارد.

2.اسپایدر فین گلس

نمای فین گلس از ستون‌های شیشه‌ای استفاده می‌شود که نیروی باد و ارتعاش‌ها را به حداقل می‌رساند.

3.اسپایدر کابلی

اسپایدر کابلی یا خرپا، کابل‌های افقی و عمودی کنار هم، حالت شبکه‌ای ایجاد می‌کند و در نماهای منحنی و تخت، اسپایدر کابلی مورد استفاده قرار می‌گیرد و هیچ‌گونه زاویه دید را کاهش نمی‌دهد.

4.نمای اسپیس فریم:

در نماهای کروی ، سقف شیشه‌ای و قوسی، نمای اسپایدر اسپیس فریم مورد استفاده قرار می‌گیرد.

به هیچ وجه این فرصت طلایی را از دست ندهید! با کلیک کردن بر روی آموزش املاک حرفه ای اطلاعات بیشتری دریافت کنید تا بیشتر از ما مطمئن شوید!

نمای کرتین وال

نمای کرتین وال یا نمای شیشه‌ای لامل جز نماهای شیشه‌ای روز دنیا محسوب می‌شود که از متریال سبک در این نما بهره گرفته شده است مثل شیشه یا آلومینیوم سبک که از پروفیل آلومینیوم به عنوان نگه‌دارنده سازه، استفاده می‌شود. برای آب‌بندی و هوابندی نیز از لاستیک‌های باکیفیت استفاده میشود.

در نمای کرتین وال می‌توانید از شیشه‌های رنگی، سکوریت، لمینت، دویا سه جداره، سندبلاست و مات استفاده کنید که ضخامت شیشه بین ۱۸ تا ۴۰ میلی متر باشد. امکان طراحی، بازشو لولایی دوطرفه و بازشو مخفی نیز وجود دارد.

نمای كرتين یک سازه جدا از ساختمان تلقی می‌شود. پس در صورت نصب، بار اضافی بر روی ساختمان متحمل نمی‌شود و در برابر طوفان و بارندگی‌ها بسیار مقاوم هستند.

نمای کرتین وال از مقاومت بالا در برابر آلودگی های صوتی و حرارتی و همچنین زلزله و طوفان به دلیل استفاده از آلومینیوم‌ با مقاومت بالا، برخوردار است.

انواع نمای کرتین وال به این شرح است.

1.کرتین وال فیس کپ

2.کرتین وال بدون قاب

3.نمای کرتین وال یونیتایز

با توجه به نیاز و بودجه کارفرما همچنین ارتفاع کار و متراژ و مشخصات شیشه قیمت‌های نصب و اجرای نمای شیشه‌ای کرتین وال کاملا متفاوت است.

به هیچ وجه این فرصت طلایی را از دست ندهید! با کلیک کردن بر روی آموزش سرمایه گذاری در ملک اطلاعات بیشتری دریافت کنید تا بیشتر از ما مطمئن شوید!

هزینه نمای شیشه ای

نماهای شیشه‌ای عموما هزینه‌های بالایی دارد. ولی به رنگ شیشه، ضخامت شیشه، نوع شیشه، نحوه اجرا نما، ارتفاع، متراژ، کیفیت و برند متریال ها بستگی دارد.

مزایا نمای شیشه ای

نمای شیشه علاوه بر اینکه هزینه بالایی دارد، در هر ساختمانی هم امکان اجرا این طرح وجود ندارد.

مزایای نمای شیشه‌ای به این شرح است.

1.آسانی در نظافت و نگهداری

2.سرعت نصب بالا

3.دریافت نور طبیعی

4.زیبایی دوبرابری

5.عایق آلودگی صوتی و حرارتی

6.نما و دید پیوسته

 

مزایا نمای شیشه ای

شیشه‌های نمای شیشه‌ای

متریال استفاده شده در نمای شیشه‌ ای ساختمان، بسیار حائز اهمیت است از این رو باید در استفاده از انواع شیشه‌های مصرفی در نماها بسیار دقت کرد.

شیشه‌های مورد استفاده نمای شیشه‌ ای ساختمان به این شرح است.

1.سکوریت

2.طرح‌دار

3.مات

4.سکوریت رنگی

5.دوجداره

6.سه‌جداره

7.رفلکس

انتظارها به پایان رسید، برای اینکه بیشتر با ما آشنا شوید، صفحه معماری و دکوراسیون داخلی را از دست ندهید و برای اینکه بیشتر درباره ما بدانید، همین الان کلیک کنید.

سخن اخر

نمای شیشه‌ ای ساختمان، همانطور که گفتیم جز نماهای منحصر به فرد ساختمان‌ها است. از مزایای این نما به عایق بسیار خوب در برابر آلودگی‌ها، نما و زاویه دید خوب و نصب و نگه‌داری آسان نمای شیشه‌ای می‌توان اشاره کرد.

شیشه‌های مصرفی در نمای شیشه‌ای دارای ضخامت بین ۱۸تا ۴۰ میلی متر است که انواع مختلفی از این شیشه‌ها را می‌توان در سازه‌ها بهکاربرد.

بسته به یک‌سری از موارد هزینه‌های نصب و راه اندازی نمای شیشه‌ای به طور معمول بالا می‌باشد

سوالات متداول

1.ضخامت شیشه‌های نمای شیشه‌ای چقدر باید باشد؟

ضخامت شیشه‌ها باید بین ۱۸ تا ۴۰ میلی متر باشد.

2.هزینه های نمای شیشه‌ای چقدر است؟

به طور معمول هزینه‌های بالایی دارد ولی بستگی به متریال‌های مصرف شده در این سازه دارد.

درخواست مشاوره ملکی یا سرمایه گذاری

"*" indicates required fields

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *