لایو رایگان مدیران دپارتمانساز میلیاردر
راز موفقیت مدیران لزوما بیشتر کار کردن نیست!
فرض کنید شما در دفترتان چندین کارمند دارید. اما برایتان، یک اتفاق ناگوار افتاده و شما مجبور میشوید دو سه هفته به دفتر نروید. چه اتفاقی میافتد؟ شما به اجبار باید در خانه بمانید و هیچ چاره دیگری ندارید. پس باید بدون توجه به عواقب نبودنتان در دفتر، به کارهایتان رسیدگی کنید.
اگر کاری برای دپارتمان سازی نکرده باشید، کارها به شکل دلخواه شما پیش نمیرود و اغلبشان به مشکل بر میخورند.
چگونه کارمندان میتوانند نشستهای معاملات را مثل شما برگزار کنند؟ اگر نهایت تلاش خود را هم بکنند، باز هم نمیتوانند کارها را آنطور که خودتان تبحر دارید، جمع کنند. چون تا حالا برای اینکار آموزش ندیدهاند! آنها از نکات تخصصی، اطلاع کافی ندارند. شاید اصول مذاکره و مدیریت را بلد نباشند!
چطور میتوانند با افراد دیگر و یا دیگر مدیران ارتباط برقرار کنند که فقط به شماره موبایل شما پاسخ میدهند؟ چطور به مشتریانی که فقط به اعتبار شما، به دفترتان مراجعه میکنند، سرویس بدهند؟ شما چگونه میخواهید مشکل را حل کنید!؟
این فرم را پر کنید و در لایو آموزشی مدیران میلیاردر به صورت رایگان ثبتنام کنید.
زمان برگزاری لایو: دوشنبه 22 اسفند ساعت 21:21
اصلا چرا اتفاق بد!؟ فکر کنید یک اتفاق خیلی خوب افتاده! مثلا بهترین سفر تفریحی تمام عمرتان که خودتان هم خبر ندارید، در پیش است! یکی از دوستان قدیمی و صمیمیتان که در خارج زندگی میکند و با او خیلی راحت هستید، تلفن میزند و شما را برای هفته آینده، به یک سفر یک ماهه با کشتی کروز به زیباترین سواحل و جزیرههای دنیا با یک آفر ویژه دعوت میکند. شما کلا باید یکپنجم هزینه این سفر لذتبخش و تکرار نشدنی را بپردازید!
حالا چهکار میکنید؟
اغلب مدیران معمولی در چنین شرایطی دچار اضطراب شدیدی میشوند و در نهایت قید این سفر را میزنند. اگر این پیشنهاد را به شما بدهند، چه کار میکنید؟ آیا آمادگی دارید که بدون نگرانی، دفترتان را یک ماه رها کنید و به سفر بروید؟ آیا میتوانید با جیب پر پول و با خیال راحت در بهترین جزیرههای توریستی دنیا صفا کنید؟ و بدون دغدغه و نگرانی از عملکرد منشی و کارمندان، از سفرتان لذت ببرید؟ مثل روزهایی که خودتان در دفترتان حضور دارید به طور مرتب پولهای کلان به حسابتان واریز شود؟
قطعا میشود!
همین الان به تعداد زیادی از مدیران کسبوکارها مشاوره میدهم که حداقل پنج کارمند یا بیشتر دارند. دو نفر از آنها که بیشترین تعداد کارمندان را دارند که یکی از آنها بیش از 200 و دیگری بیش از 300 کارمند، مدیر داخلی و منشی دارند. این مدیران چندین ویلا و خانه در کشورهای مختلف دارند و بخشی از سال را اصلا در ایران نیستند و نکته جالب اینجاست که درآمد دفترشان به حضور آنها در محل کار بستگی ندارد. یعنی خودشان به هیچ عنوان مهره کلیدی کسبوکارشان محسوب نمیشوند و تمام کارها را واگذار کردهاند. فقط کافی است با استفاده از تجهیزات و روشهایی از راه دور، بر نتایج فعالیتهای انجام شده در دفترشان نظارت داشته باشند.
بسیاری از مدیران و کارآفرینان در روز بیش از ۸ ساعت کار میکنند و همیشه پرمشغله هستند. این گروه از افراد فکر میکنند با ساعات کاری بیشتر میتوانند تمام کارها را بهخوبی به پایان برسانند. ولی آیا توجه کردهاید که تمام کارآفرینان موفق دنیا، زندگی متفاوتی دارند. خیلی کم پیش میآید که یک کارآفرین موفق را ببینید که در روز ۱۰ ساعت کار کند و همیشه پرمشغله و خسته باشد.
راز موفقیت لزوما بیشتر کار کردن نیست. تمام مدیرانی که شرکتهای بزرگ را اداره میکنند با اصطلاحی به نام « دپارتمان سازی» آشنا هستند. اگر به دفرتان مانند یک سیستم نگاه کنیم شاید بتوانیم با ایجاد تغییراتی، باعث رشد آن شویم.
آیا شما به علم دپارتمان سازی نیاز دارید؟ کافی است به سوالات زیر پاسخ بدهید:
۱. هرچه کار میکنید پیشرفت کافی ندارید؟
۲. اگر سرکار نروید همهچیز از هم میپاشد؟
۳. لذت شما از کار کردن کمتر شده است؟
۴. کارهای ناتمام بسیار زیادی دارید؟
اگر پاسخ شما به برخی از این سوالات مثبت است، احتمالا وقت آن است که تغییری در کسبوکارتان ایجاد کنید و دپارتمان سازی را آغاز کنید!
هدف ما از دپارتمان سازی آن است که با حداقل حضور در محل کار، تمام کارها بهخوبی پیش برود. احتمالا زمانی که کارمند بودید یکی از اهدافتان این بود که علاوه بر موفقیت در کسبوکار، وقت کافی برای استراحت و تفریح داشته باشید.
3 دلیل کلیدی برای پرداختن به دپارتمان سازی
۱- آزادتر شدن وقت مدیر
اگر دپارتمان سازی را به درستی انجام دهید، بهعنوان مدیر لازم نیست در تمام جزئیات و تصمیمگیریهای کوچک نقش داشته باشید. وقت شما آزادتر میشود و میتوانید به اندازه کافی به تفریح و استراحت بپردازید که همین موضوع باعث افزایش عملکرد شما در محل کار میشود.
2- پرداختن به کارهای مدیریتی
اغلب مدیران، کارهای یک مدیر را انجام نمیدهند. آنها در بهترین حالت یک سرپرست یا کارمند خوب هستند و کارهایی را انجام میدهند که از عهده یک کارمندخوب به راحتی برمیآید. کارهایی مانند حسابداری، امور مالی، پیگیری و حتی مذاکره با خریداران جزو کارهای یک مدیر نیست.
کارهای کلیدی یک مدیر مواردی مثل استخدام، اخراج، انگیزش کارمندان، هدفگذاری، تعریف پروژه، طراحی استراتژی و … هستند. اگر دپارتمان سازی نکنید هیچگاه فرصت کافی نخواهید داشت تا به کارهای واقعی یک مدیر بپردازید!
3- رشد شرکت شما
اگر به دپارتمان سازی نپردازید، رشد دفتر شما بسیار محدود خواهد بود و در نقطهای متوقف میشود. موضوعی که خیلی از مدیران به آن توجه ندارند، کار در مقیاس بزرگ است و همین دیدگاه را اگر داشته باشید از بسیاری از رقیبان جلو خواهید بود. هر کاری اگر در مقیاسی بزرگ انجام شود نیاز به دپارتمان سازی دارد.
فرض کنید، میخواهید درآمد فروش آپارتمان شما عالی باشد. اگر فقط 15 مشتری دارید، این کار بسیار ساده است و پنج مشاور باهوش بهراحتی میتوانند به این 15 نفر مشاوره عالی ارائه بدهند. اگر آژانس املاک شما ۵۰۰ یا حتی ۵۰۰۰ مشتری داشته باشد، دیگر امکانپذیر نیست که صرفا با مشاورانی باهوش کار را پیش ببرید. شما به سیستمی نیاز دارید که شامل سختافزار، نرمافزار و برنامهریزی دقیق است تا بتوانید به چند هزار نفر مشاوره بدهید.
اگر همین الان به دپارتمان سازی نپردازید، دفتر کار شما قابلیت رشد نامحدود نخواهد داشت و پس از مدتی متوقف خواهید شد!
این فرم را پر کنید و در لایو آموزشی مدیران میلیاردر به صورت رایگان ثبتنام کنید.
زمان برگزاری لایو: دوشنبه 22 اسفند ساعت 21:21
محمد رضا شایگان:
موسس و مدیر آکادمی شـزوما
نویسنده پرفروشترین کتاب آموزش املاک (چاپ پنجم)
دکترای مدیریت عالی کسب و کار
خالق روش تدریس شزوما به معنی مهندسی معکوس یادگیری
دارای گواهینامه بینالمللی مورد تایید دانشکده بینالمللی ابن سینا گرجستان
عضو رسمی و مورد تایید نخبگان آسیایی سازمان جهانی مدرسان و سخنرانان حرفهای
بیش از دو دهه (از سال ۱۳۷۸) مشاور حقوقی و سرمایهگذاری املاک و مستغلات
مدرس و عضو هیئت تحریریه نشریات و سایتهای اینترنتی صنعت ساختمان
خالق چهار فرمول قالب امنک، رخنک و الزامک برای امنیت سرمایهگذاری در املاک
متخصص کشف فرصتهای سرمایهگذاری با پشتوانه پر سود در املاک
موسس و مدیر سایت شـزومـا، سایت تخصصی آموزش مشاوران و سرمایهگذاران املاک
سخنران همایش سالانه سرمایهگذاران برتر املاک
طراح و مدرس دوره جامع آموزش سرمایهسازی ارزی پیشرفته
مهمان برنامه مستند یک یاور به عنوان کارآفرین و سرمایهگذار موفق املاک
سخنران بیش از یکصد همایش مطرح در شهرهای مختلف ایران
مشاور بیش از ۴.۹۰۰ سرمایهگذار جهت برندهای معتبر ساختمانی داخلی و خارجی مثل: آتی ساز (همراه اول)، توسعه ابنیه همت (فرزانگان و لکسون)، مسکنسازان حکمت توانا (هومآفیس بیسموت)، و برجهای پارسیا، برجهای پارلمان، مجتمع پارسیان، برجهای برلیان، مروارید و آپارتمانهای لوکس سزار، سفیر، ریور ساید، سایپروس کانستراکشن و …

دیگران در مورد شزوما چه میگویند؟
نظر جناب مهندس مهران خضری مدیریت املاک ولنجک
نظر جناب دکتر نوید کارشناس فروش املاکِ نیاوران
نظر جناب مهندس اردلان مقدم از مشاورین املاک منطقه اروپایی استانبول
نظر جناب آقای کاوه
نظر آقای بهروزی مدیر املاک باما
نظر جناب مهندس عسگری، مشاور املاک بلوار فردوس
این فرم را پر کنید و در لایو آموزشی مدیران میلیاردر به صورت رایگان ثبتنام کنید.
زمان برگزاری لایو: دوشنبه 22 اسفند ساعت 21:21
چرا اغلب مدیران دپارتمان سازی نمیکنند؟
1- بیعلاقه بودن به واگذاری کارها
بسیاری از مدیران این تفکر اشتباه را دارند که هیچکس مانند خودشان نمیتواند کارها را بهخوبی انجام بدهد. عدهای دیگر فکر میکنند اگر کارهای مهم را به دیگران واگذار کنند خودشان فرد بیارزشی خواهند بود یا کارکنان از آنها حساب نخواهند برد.
اگر افرادی مثل بیل گیتس، استیو جابز و … اینطور فکر میکردند هنوز یک شرکت بسیار کوچک داشتند و احتمالا خودشان در حال برنامهنویسی بودند! چون فکر میکردند هیچکس مثل خودشان نمیتواند برنامهنویسی کند. برای ساختن یک کسبوکار موفق هیچ راهی ندارید جز واگذاری کارها به دیگران. البته شاید این واگذاری تا مدتها با آموزش و نظارت همراه باشد تا به نتیجه مطلوب برسید.
2- ترس از فناوری
اگر میخواهید به دپارتمان سازی بپردازید باید از فناوری استفاده کنید. مثلا اپلیکیشنهایی وجود دارد که توسط آنها میتوانید کارها را فهرست کنید. سپس هر کار را به یک کارمند واگذار کنید. پیام خودکاری به کارمند ارسال خواهد شد و یادآوری خواهد کرد که کار باید انجام شود. همچنین کارمند میتواند روند پیشرفت کار را اعلام کند و شما در اپلیکیشن وضعیت کارها را بررسی کنید. این موارد نیاز به استفاده از نرمافزارها و اپلیکیشنهای مختلف دارد. شاید برخی از مدیران از این موارد ترس دارند، ولی برای پیشرفت، باید بر این ترس غلبه کنید!
البته یک راهکار دیگر هم وجود دارد! تمام کارهای مربوط به فناوری را به یکی از کارمندانتان واگذار کنید و به او اعتماد کنید. شما فقط بگویید دقیقا دنبال چه نتیجهای هستید و آن کارمند تحقیق کند و سختافزار و نرمافزار مناسب را تهیه کند تا به سیستم دفرتان اضافه شود.
3- پرمشغله بودن
بسیاری از مدیران و کارآفرینان بیش از حد پرمشغله هستند. البته این موضوع خودش نشانه بدی است و نشان میدهد مشکلی وجود دارد. یک مدیر موفق نباید خیلی پرمشغله باشد. اگر خیلی پرمشغله هستید دلیلش آن است که اغلب کارهایی که در روز انجام میدهید اصلا کار شما نیست! کار مدیران داخلی است! شما همیشه باید وقت کافی برای فکر کردن، برنامهریزی، طراحی استراتژی و … داشته باشید.
4- ایدهآل گرایی
برخی از مدیران بسیار ایدهآلگرا هستند. همین موضوع باعث میشود بیشتر وقت خودشان را با برنامهریزی و بررسی مواردی بگذرانند که هیچگاه اجرایی نمیشود. ایدهآلگرایی باعث میشود تا تمام جوانب کار با دقت بررسی نشده، هیچ اقدامی صورت نپذیرد. همین موضوع باعث به تعویق افتادن کارها میشود. مدیران ایدهآلگرا کمتر به دپارتمان سازی میپردازند چون نیاز به ایجاد تغییرات زیادی در کسبوکار است.
برای مثال: در همین آشفته بازار که خرید و فروش ملک دچار رکود ناشی از تورم بیرویه شده، بعضی از مدیران و مشاورین املاک نه تنها فروششان کم نشده بلکه با عملکرد حرفهای، درآمدشان از معاملات املاک همچنان رونق دارد. با مطالعه این مقاله جامع، به شما کمک میکنم که با یادگیری چند ترفند ساده، که مدیران و مشاوران خبره استفاده میکنند، تعداد افراد بیشتری را سر میز قرارداد بنشانید.
این فرم را پر کنید و در لایو آموزشی مدیران میلیاردر به صورت رایگان ثبتنام کنید.
زمان برگزاری لایو: دوشنبه 22 اسفند ساعت 21:21